середу, 19 грудня 2012 р.





18 грудня в школі №6 відбулося чергове заняття клубу майбутніх підприємців «Прайм». Але це заняття було не зовсім звичайним, в ньому приймали участь батьки учнів. На цьому занятті ми обговорювали дуже гостру проблему сучасності та пропонували шляхи її вирішення, так як підприємці повинні вирішувати проблеми. Ні для кого не секрет, що нині одна з гостріших проблем - це проблема навколишнього середовища та його забруднення, оскільки усі аспекти цієї теми ми не змогли роздивитися, ми обрали пластикові пляшки як предмет забруднення середовища. Свою роботу ми розділили на кілька етапів. Кожний етап мав свою певну мету.



Перший етап полягав у тому, що учні та батьки розділилися на команди, і кожен з учасників запропонував свої варіанти вирішення цього питання. Кожна команда пропонувала й звичні для нас способи використання, й неординарні рішення.
На другому єтапі учасники влаштували мозковий штурм на тему: «Як можна повторно використовувати пластикові пляшки». Всі команди пропонували дуже оригінальні та незвичні пропозиції. Наприклад: маракаси, слуховий апарат, бігуді, декоративний паркан, новорічні іграшки та багато іншого.
На третьому єтапі команди своїми руками робили з пластикових пляшок різні вироби які можна використовувати у побуті і робили рекламу - їх презентацію. Кожен учасник цього заняття зрозумів те, що здавалося б зі звичайного матеріалу цілком можливо зробити щось неймовірне й неперевершане.




Сподіваємося, що ми змогли переконати батьків та учнів менше забруднювати навколишнє середовище. Всі дуже гарно провели час та задоволені результатом.

Немає коментарів:

Дописати коментар